DESEN

Departamentul nostru tehnic proiectează grătare care sunt sigure şi economice în funcţie de nevoile dumneavoastră, iar produsul final este convenabil şi durabil. Grătarele produse de noi sunt proiectate ţinând cont de normele şi standardele internaţionale, pentru diverse utilizări cum ar fi: pardosele, platforme, acoperiri rigole, etc.

Calculele statice şi toleranţele respectă standardul RAL GZ 638.

Pentru instalare  uşoara punem la dispoziţia beneficiarilor desene si liste de grătare cu poziţiile din plan şi dimensiuni.

Pentru o instalare corectă a grătarelor aşezaţile conform cu desenul primit, exact in poziţia indicată în desen ţinând cont de codul lor şi simbolul direcţiei platbenzii de rezistenţă.

Ţineţi cont că grătarele au cu ~2mm mai puţin decât dimensiunile nominale, iar prima dimensiune este a platbenzii de rezistenţă.

În timpul instalării fixați grătarele cu sisteme de fixare.

În general sunt necesare 4 sisteme de fixare pe metru pătrat montate în cele 4 colţuri ale grătarelor. Sisteme de fixare suplimentare sunt necesare când avem mai grătarul rezemat pe mai multe reazeme.

schita

*   Piese cu debitari
↔ Directia platbenzii de rezistenta
L   Aparatoare de  picior

mod asezare gratare

Mod de calcul al ariei gratarelor
Suprafata gratarelor ce vor fi produse corespunde celui mai mic dreptumghi sau patrat care cuprinde gratarul si este luata in calcul in metri patrati.

arie de calcul